Bespaar direct

Waarom te veel betalen voor je stroom?

Vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Pure Energie

Pure Energie is een energieleverancier met een missie. Al meer dan vijfentwintig jaar is Pure Energie actief op de energiemarkt en dat geeft aan dat het een stabiele speler is. Pure Energie streeft ernaar dat iedereen kan beschikken over schone energie en dat we toewerken naar een periode waarin fossiele energie tot het verleden behoort. De gedachte is dat de energie van de toekomst steeds opnieuw op te wekken is met dezelfde bron, denk hierbij aan windenergie en energie wat wordt opgewekt met zonnecollectoren. Pure Energie is al een aantal keren met een 10 beoordeeld door onder andere de Consumentenbond en Greenpeace. Dat zegt veel over Pure Energie.

Stroom van Pure Energie

Nederland verduurzamen met stroom van eigen energiebronnen van Pure Energie. Dat is wat Pure Energie wil bereiken. Als klant wil je weten waar jouw stroom vandaan komt, dat is niet alleen leuk om te weten, maar het geeft je ook garanties omtrent het milieubewust bezig zijn met de aarde. Pure Energie heeft windmolens en zonnepanelen in eigen bezit, hiermee wordt zelf energie opgewekt. Niet alleen inkopen en verkopen dus, maar zelf opwekken en doorleveren. En hoe meer mensen vragen om deze groene stroom, hoe minder vraag er zal komen naar vervuilende gascentrales en kolencentrales.
Nieuwe klant bij Pure Energie? Al jaren klant bij Pure Energie? De tarieven zijn voor iedereen gelijk. Geen stuntprijzen, maar gewoon heldere, scherpe prijzen voor iedereen. Hiermee is ook de factuur duidelijk en kun je vooraf al uitrekenen wat je gemiddeld per jaar ongeveer kwijt zult zijn. Op de website staan de tarieven, geldend voor iedereen.
Bij Pure Energie wordt ook meegedacht hoe je als klant minder energie kunt verbruiken. Woon je in een nieuw huis of juist in een oude woning? Ben je alleen of heb je een gezin? Hou je ervan om je kamer lekker op te stoken en ga je vaak in bad? Of ben je iemand die juist heel bewust bezig met energie? Wat je profiel ook is, Pure Energie helpt je om minder energie te verbruiken. Met de Verbruiksmanager van Pure Energie heb je inzicht in je eigen verbruik van energie. Hierin kun je precies zien wat je verbruikt hebt. Door slimmer om te gaan met energie, kun je jouw verbruik flink naar beneden brengen. Bijvoorbeeld door je huis goed te isoleren. Ook kun je bijvoorbeeld je was buiten drogen of kieren dichtkitten in je woning. Eenvoudige tips waarmee je al snel resultaat kunt boeken. Bovendien kost het je geen geld om ermee te starten, maar het levert je wel meteen wat op.
Hoe meer mensen zich aansluiten bij Pure Energie, hoe meer groene stroom er wordt verbruikt. Dit betekent ook dat er steeds meer windmolens en zonneparken gebouwd moeten worden om aan deze vraag te voldoen. En dat is precies waar Pure Energie naar toe wil. Om het uiteindelijk voor iedereen mogelijk te maken om gebruik te maken van groene stroom en fossiele brandstof niet meer nodig is. Je kunt bij Pure Energie ook kiezen voor groen gas. In dit geval kun je gaan voor CO2-gecompenseerd gas. Hierbij wordt er een gedeelte van het tarief van dit gas geïnvesteerd in duurzame projecten. Hiermee wordt de uitstoot van CO2 gecompenseerd. Pure Energie steekt dit geld in Gold Standard Projecten. Er worden strenge regels gesteld aan deze projecten, waardoor jij als klant zeker weet dat je geld goed besteed wordt.
Zelf je eigen zaken regelen? Vind je het fijn om altijd inzicht te hebben in je eigen gegevens? Mijn Pure Energie biedt je deze mogelijkheden. Je kunt er zien wat je verbruik is geweest in de afgelopen periode en welke kosten daar bij hoorden. Recent verhuisd? Een ander telefoonnummer? Je kunt het gemakkelijk en snel aanpassen via Mijn Pure Energie. Heb je jezelf een doel gesteld wat je wilt verbruiken aan energie? Heb je een bedrag wat je maximaal kwijt wilt zijn aan energiekosten? Je kunt het prima bewaken met Mijn Pure Energie. Nog geen account aangemaakt? Dat kun je snel en simpel doen via de website van Pure Energie. Binnen een paar minuten heb jij een gebruikersnaam en wachtwoord en kun je aan de slag. Via de vaste computer, tablet of mobiele telefoon; je kunt altijd en overal beschikken over je gegevens.
Staat jouw vraag niet tussen de meest gestelde vragen op de website? Stuur dan een mail naar de klantenservice van Pure Energie, of bel ze gewoon even op. Het telefoonnummer kun je vinden op de website.
© Energievergelijk24.nl