Bespaar direct

Waarom te veel betalen voor je stroom?

Vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Vattenfall

Fossielvrij leven binnen één generatie; dat is het doel van Vattenfall. Een ambitieuze doelstelling van deze energieleverancier. Op dit moment is er nog niet voldoende groene stroom om alle bedrijven, huishoudens en bijvoorbeeld ziekenhuizen te voorzien van groene stroom. Vattenfall werkt er echter hard aan om hier wel voor te zorgen. Door te investeren in duurzame projecten, door windparken en zonneparken te bouwen. Iedere dag een stukje dichterbij dat ene doel, dat is de focus van Vattenfall.

Vattenfall energie

Energie kun je op verschillende manieren opwekken en dat is precies wat bij Vattenfall gebeurt. Want hoe meer manieren er worden ingezet, hoe beter onderzocht kan worden wat uiteindelijk het beste werkt. En dat is wel nodig ook om uiteindelijk heel Nederland te kunnen voorzien van groene stroom. Vattenfall betrekt energie uit zonneparken en windparken, maar doet dit ook op andere manieren. Bijvoorbeeld door te werken met de GreenBattery van Vattenfall. Hiermee kan er groene stroom worden opgewekt, op plaatsen waar geen elektriciteit is. Hier hoeft bijvoorbeeld geen aggregaat ingezet te worden waar fossiele brandstof voor moet worden gebruikt. Ook gebruikt Vattenfall restwarmte uit havens om huizen mee te verwarmen. Innovatieve oplossingen die zorgen voor slim gebruik van energie, waarmee die fossielvrije generatie steeds een stukje dichterbij komt.
Vattenfall gelooft erin dat je het samen moet doen. Door intensief samen te werken met producenten van energie, kom je samen vooruit. Ook staat Vattenfall altijd open voor suggesties van klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om locaties van laadpalen die worden geplaatst om het elektrisch rijden mee te stimuleren. Heb je goede suggesties voor nieuwe plekken? Laat het Vattenfall weten. Vattenfall staat ook altijd open voor nieuwe zakelijke partners die samen willen werken aan oplossingen die uiteindelijk zullen leiden tot de eerste generatie die volledig kan beschikken over fossielvrije brandstof. Bij Vattenfall werken duizenden mensen, waarbij iedereen zijn/haar eigen specialisme heeft. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van windenergie of bijvoorbeeld restwarmte. Andere werknemers zijn juist weer gespecialiseerd in het adviseren van huishoudens omtrent het slim gebruiken van energie. Een andere werknemer weet weer alles van de CV-ketel. Werknemers die dagelijks bezig zijn om te werken aan een nieuwe, schone toekomst.
Bij Vattenfall bepaal je zelf voor welke energie je kiest. Ga je voor groene stroom of liever voor grijze stroom? Wil je zelf ook langzaam overschakelen naar groene energie? Ben je alleen of heb je een gezin? Woon je in een nieuw huis of in een wat ouder huis? Wat is je budget voor energie? Iedereen is verschillend en daarom biedt Vattenfall maatwerkproducten aan. Je kunt er ook voor kiezen om zelf stroom op te wekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen op je dak. Vattenfall informeert je graag over de mogelijkheden. Ook als het gaat om gas, valt er veel te kiezen bij Vattenfall. Wil je gaan voor gewoon gas of juist voor groen gas? Kies je voor groen gas, dan is dit afkomstig van groen afval zoals bijvoorbeeld GFT-afval of koeienmest. Hierbij heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor MixGroen Gas of PuurGroen Gas. Dit gas is overigens inzetbaar voor dezelfde doeleinden als waar je nu ‘gewoon’ gas voor gebruikt, bijvoorbeeld om te koken of om je huis mee warm te stoken. Je kunt ook voor jezelf een doel stellen waar je wilt staan over een aantal jaar als het gaat om je energieverbruik. Je kunt bijvoorbeeld langzaam overstappen van grijze energie naar groene energie. Hiermee blijft het betaalbaar, maar draag je wel je steentje bij aan de energietransitie.
Je kunt een account aanmaken op de website van Vattenfall. Op Mijn Vattenfall kun je beschikken over je persoonlijke gegevens. Je kunt hier bijvoorbeeld maandelijks zien hoeveel energie je verbruikt en wat de kosten hiervan waren. Ook is het mogelijk om hier je persoonlijke gegevens te wijzigen als dit relevant is. Ben je verhuisd? Heb je een nieuw telefoonnummer? Je kunt je gegevens hier zelf wijzigen. Nog geen account bij Vattenfall? Ga naar de website en maak hier een account aan. Dit kost je een paar minuten en daarna kun je meteen beschikken over je gegevens. Heb je jezelf een doel gesteld wat je maandelijks wilt verbruiken aan energie? Hier kun je nakijken of je goed op koers ligt.
Je kunt veel informatie vinden op de website van Vatttenfall. Heb je nog vragen waarop je het antwoord niet kunt vinden? Je kunt bellen naar het telefoonnummer wat op de website staat. Ook kun je een Whatsapp sturen of een SMS, het mobiele nummer voor deze diensten vind je ook op de website.
© Energievergelijk24.nl